Igår vandrade vi runt och letade efter den perfekta shoppingen, jag hittade en drömmig rosa peruk som jag verkligen ville ha. MEN… Den kostade över 5000 kr, tyckte det var löjligt dyrt! Det var iof äkta hår, men sen hur ofta kommer jag använda den.. 3-4 gånger max! Så jag skippade den, tyvärr. Kanske hittar en annan butik idag som säljer något liknande för en billigare peng. För jag är verkligen inte den som slösar på onödiga saker. Visst, vissa av er kanske tycker en gucci-väska är onödigt men vi gillar ju alla olika saker.. Och på tal om gucci-väskor, hur sött är det inte att jag och Lene matchar med våra väskor? 🙂 Sooo cute! Sen har vi ju samma typ av klänning, inte mönster men modell.. Bra smak har hon den tjejen 😉

Idag är ett utav våra mål att hitta ett grymt brunch-ställe där dom serverar pannkakor! Är så sugen på det! Kanske någon utav er läsare som har varit här och kan rekommendera något? Vill ju ha stora, fluffiga pannkakor med massa frukt på. Så gott! Sen en stor smoothie.. Oj, märker man att jag är hungrig? Klockan är ju bara halv 9 här och jag har inte ätit frukost än, så ska nog kila ner och göra det så jag inte skriver en massa om mat bara haha! Ingen aning om hur frukosten är på detta hotell, ska bli spännande att se. Hörs sen!

Uppe på taket på hotellet, vi bor just nu på The Jermys här i West Hollywood.

Poolen.

Matchi matchi.. 

Världens finaste människor, Andreas och Lene!

Peruken till vänster ville jag ha!

Haha sånt sött skal, tror ni min Andreas hade velat matcha med mig? 😉

Trivs här verkligen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *