Hur blev du av med flygrädslan?

Svar:

Ja juste ja, jag var ju livrädd för att flyga en gång i tiden! Det har försvunnit och det är så himla skönt. För jag minns hur mycket energi det tog, jag blev helt utmattad efter att ha suttit mig på planet. Och det var nog det som fick mig att ändra mig.. Jag orkade helt enkelt inte vara trött och utmattad pga rädsla. Så jag började tänka om.

Händer det så händer det. Vad som helst kan hända, exakt när som helst. Jag kan bli påkörd imorgon eller skjuten på stan här i USA. Vissa saker här i livet kan vi kontrollera och det måste vi acceptera. Störtar vi? Ja då finns det faktiskt inget jag kan göra åt saken. Vi kan inte leva i rädsla.

Sysselsätter mig med annat. Jag köper tidningar, dricker en god kaffe på vägen in på planet, laddar ner massa musik och spel.. Ja jag har alltså massa att göra när jag sitter på planet! Jag försöker göra flygningen till något trevligt och mysigt, och det funkar.

Resa är det bästa som finns! Ja enligt mig är det, det bästa som finns. Ska jag verkligen låta rädsla och okunnighet förstöra det? NEJ! Jag bestämde mig för att det inte är värt att förstöra min resa, så jag fokuserade på det och tillslut hängde hjärnan med, höll med och rädslan ersattes med förväntningar.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *