Driving through LA

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Tänk att denna magiska resa redan har kommit till sitt slut.. Hade verkligen velat stanna kvar här i LA i några dagar till, men jag saknar min älskling så ska åka hem idag – såklart! Planet går härifrån ca 19:00 lokaltid, så vi har ju lite tid nu på dagen 🙂 Först är det hike som står på schemat, sen är det frukost och sen lite shopping. Vill gärna hitta något kul till min älskling men det är svårt.. Det finns så himla mycket här, många konstiga butiker och man vet lixom inte riktigt vart man hamnar haha. Men något ska jag nog lyckas få med mig hem 🙂

Såhär såg jag ut igår, hade på mig min favoritklänning från Bikbok. Den funkar verkligen till allt! Sen tänkte jag att den var passande då vi var på väg till Hollywood 😉 Vill ju också vara en stjärna! Hehe.. Inser dock att jag helt hade glömt att packa ner träningskläder, vi har ju haft yoga under denna resa och som sagt är det hike idag som gäller. Lite svårt i jeans och boots med klack på.. Åh typiskt, borde ha gått igenom vårt schema innan. För vi fick schemat för denna vistelse innan vi åkte, så himla typiskt mig haha. Men kul har jag haft, och det är ju det viktigaste. Eller hur?

Klänning – LÄNK // Skor – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *