Waiting for a ride..

God morgon!

Det är redan sista dagen här, det har verkligen gått så fort men det är inte konstigt. Vi har hunnit med så mycket under dom här få dagarna. Vi har lixom pressat ihop aktiviteter som en normal person hade spridit ut under 2 veckor på 3 dagar haha. Men kul har vi haft det (vilket är det viktigaste) och vila kan man göra när man är död! Alltså lite så är det ju, gäller ju att göra så mycket roligt som man bara kan.

Idag är som sagt sista dagen och idag står yoga på schemat, och sedan ska vi äta frukost på hotellet och sen bege oss mot West Hollywood. Där ska vi shoppa och sen ikväll blir det nog en liten utekväll för oss. Vi har int varit ute något alls sen vi kom hit, så det förtjänar vi 😉 Sen imorgon åker vi alla hem igen. Ska bli skönt att få komma hem till sin älskling.

Här kommer mer bilder på gårdagens outfit, älskar toppen. Så mycket boobs, kvinnligt och läckert 🙂 Ingen har dött av ”lite” boobs lixom. Gillar ni bilderna?

kissie los angeles

Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *