Jag reste ju hit med ett gäng bloggare som jag nämnde tidigare, och ingen utav dom kände jag sen tidigare. Jag tänkte ju direkt att det inte skulle vara några problem och att det är SJÄLVKLART att jag hänger med! Tills vi satt på planet, då insåg jag ju att jag inte känner någon. Men vet ni vad, det tog på riktigt 15 minuter sen satt vi och pratade allihopa som vi hade känt varandra hela livet 🙂 Det gäller bara att våga så kommer det oftast gå hur bra som helst! Med det sagt så vill jag påminna er om att våga göra saker även om det är utanför eran comfort zone, man lär känna nya människor men viktigast av allt så lär man känna sig själv. För det visade ju sig att jag inte alls är en blyg person 🙂 How about that!

Vi har precis varit och åkt luftballong, ni kan se mer om det på min insta-story just nu 😉 @alexandranilsson för er som missat namnet där.. Det var så kul och så häftigt!! Har velat åka luftballong så länge som jag kan minnas och känner mig nu så tacksam över att det äntligen ha fått blivit av. Bilder på bloggen kommer imorgon. Ni kommer få läsa om annat här idag. Ska försöka uppdatera iaf en gång till, vi ska byta hotell nu så det är ju himla massa grejer som händer hela tiden. Men jag dokumenterar allt, så hinner det inte komma upp idag kommer det imorgon. So you guys now..

Men nu ska vi byta hotell, och äta brunch om jag inte hörde fel.. Hörs snart igen förhoppningvis!

Utanför hotellet hyatt hotel (long beach), los angeles som vi stannade på första natten med 2 norska bloggare! Superhärliga och roliga båda två 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *