Flyga ballong, check!

Okej jag skoja, jag bloggar om vår ballong-tur idag istället 😉 Kan inte hålla mig, det var så kul! Vi möttes halv 5 imorse för att åka till stället där vi skulle åka med ballongen. Det var superkallt för det var ju fortfarande kålsvart ute men såfort solen kom fram blev det bättre 🙂 Jag blev faktiskt lite nervös precis innan vi skulle sätta oss i korgen och åka upp men när vi väl var uppe i luften så tyckte jag bara det var häftigt! Verkligen så himla tacksam för att vi fick uppleva detta, men jag önskar att Andreas var med.. Saknar honom sååå! Men det kommer fler tillfällen – såklart!

Nu ska vi shoppa lite tänkte vi, eller ja för min del blir det fönster-shopping.. Ska inte köpa något! Trots att jag råkade lämna kvar min tjocktröja i bilen som vi åkte med när vi åkte till ballongturen.. Men skitsamma, sånt händer. Hehe.. Sen ska vi checka in på nya hotellet, den ska tydligen vara rosa! Åh, så drömmigt för oss bloggare haha. Vi kommer ju gå loss på bilder. Som vanligt då.

Men klockan hemma är redan snart 9 på kvällen, så jag tänker tacka för mig idag och så hörs vi imorgon igen. Puss och god natt fina ni!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *