Framme!

Inlägget i samarbete med Norwegian

Vi är framme i Los Angeles tack vare en grym åktur med Norwegians dreamliner. Vi åkte i deras business class med extra benutrymme och sköna täcken. Sen att det serverades friskt med förfriskningar gjorde ju inte direkt resan sämre hellre 😉 Jag underhöll mig med att titta på 3 filmer och lyssnade på skön musik. Sen serverades det ju god mat också. Så resan kändes inte alls som 10 timmar, gick faktiskt väldigt fort 🙂 Sen när vi kom fram fick vi även kika in i cockpit, så häftigt med alla knappar där inne. Kan inte vara lätt att hålla koll på allting.. Tur att det är 2 piloter ifall någon får hjärnsläpp en dag!

När vi kom fram till LA åkte vi direkt till hotellet för att lämna väskorna och sedan äta middag. Sen blev det en tidig kväll. Det var trots allt en väldigt lång resa hit så man blir ju trött även om man fick sig en god, bekväm sömn på flyget hit. Det är ju så mycket nya intryck, nya människor och själva faktumet att man befinner sig i ett nytt land 🙂 Så häftigt ändå!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *