Dröm!

Alltså jag vill jaaaa dessa härliga fluffiga jackor. Dom är från H&M men verkar helt slutsålda.. Typiskt! Någon som  vill sälja till mig? Storlek 34-38, maila mig på [email protected] 🙂 För man kan ju inte göra något annat än att älska den här trenden. Stora mysiga pälssaker som håller oss varma och mysiga. Love it! Jag borde dock inte köpa flera, har typ redan 6 stycken nya bara denna höst.. Jag är nog lite av en shopaholic. Men jag tänkte vara duktig här i LA och inte köpa allt för mycket grejer Andreas skulle bli galen på mig haha.

Men vet ni vad. Jag kommer inte hinna blogga så mycket mer idag pga tidskillnaden.. Vi ligger ju ca 6 timmar bakom er! Här är klockan inte ens 9 på morgonen. Sen har vi fullt schema idag dessutom, vi ska åka och äta frukost nu snart, sen surfa fick jag höra, sen ska vi byta hotell och senare ikväll är det säkert någon middag som står på tablån. Så det är bättre att jag skriver till er mer imorgon så får ni massa bilder istället! Så vi hörs då fina ni, puss! Ha en trevlig lördagskväll!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *