Mot LA!

Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er! 🙂 Nu befinner jag min i loungen på Arlanda och väntar på att vi ska få gå ombord Norwegians dreamlinern som ska ta oss hela vägen till Los Angeles. Gud så kul vi ska ha! Passar på att blogga lite + svara på mail och ladda upp den sista videon som ska upp nästa vecka på youtube-kanalen. Och självklart ska jag filma under den här resan också. Dock hittar jag inte min vlogg-kamera, måste ha lyckats gömma undan den på något halvsmart ställe.. Men jag använder min andra istället, det löser sig!

Här ser ni min rese-outfit, en superbekväm slapp klänning som jag bara knyter i midjan. Ett par boots och skinnjackan på det. Bekvämt men ändå snyggt. Tycker det är roligare att resa när man har klätt på sig lite 🙂 Förut rede jag alltid osminkad och i mjukisbrallorna men det har jag slutat med. Sen är det roligare att ta bilder när man inte ser ut att ha precis vaknat hehe…

Skorna hittar ni >HÄR<

Klänningen hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *