Sista-minuten-tid

Hej!

Gud har inte bloggat alls idag inser jag nu. SORRY!! 🙁 Började dagen med att städa för vi filmade här hemma. Hann inte med fotograferingen alls för det var så mycket att göra är hemma. Så det kändes lite tråkigt.. Men filmningen blev bra iaf och det var faktiskt det viktigaste just idag. Känns skönt att få det avklarat 🙂 Har varit ett lång projekt detta.. Men bra har det blivit. Sen blev klockan plötsligt 3 och då hade jag min nageltid, vilken tur att jag fick den! Så nu är naglarna hela igen tack vare Alexandra som jobbar på Linda Vista! Hon är föreseten också polack, vad är oddsen att hon också heter Alexandra och är polack? Så kul! Tänkte precis ljuga och säga att vi pratade polska hela tiden men det gjorde vi icke.. Kan ju inte prata polska typ längre.. Så trist.

Sen efter åkte jag till polisen, dom hade visst fått in mitt körkort!? Jag visste inte ens att det var borta haha! Så himla typiskt mig.. Det är ju inte första gången någon har hittat mitt körkort.. Flera gånger ringde dom från mitt gamla hemköp, för där hade jag tappat det några gånger. Jag har lämnat det på gymmet och flera nattklubbar.. Det sjukaste är ju ändå att jag alltid får tillbaka kortet. Måste ha bra karma 🙂 Nej men det var väldigt skönt att få tillbaka det idag, annars hade jag fått panik imorgonbitti när jag ska packa och åka iväg. Blir alltid stressad när jag ska åka, spelar ingen roll vart och hur länge jag svara vara bortrest. Känns alltid som jag glömmer något!

Nu ska jag ner och hämta resväskan, köpa grädde, hämta ut paket och börja packa. Skulle egentligen på ett event ikväll men prioriterar att packa och mysa med älsklingen 🙂

Gud vad jag stör mig på gylfen..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *