Hur många skor behöver man?

Inlägget innehåller adlinks.

Här packas det för fullt 🙂 Har fått hem massa snygga skor och jag började packa ner alla, tills jag började tänka efter.. Hur många par skor är rimligt? Är ju där ca 5 dagar.. Vi får se, får inte glömma bort att det är mycket varmare där än vad det är här. SÅ SKÖNT! Så min fina rosa fluffiga jacka får alltså inte hänga med (sista bilden), ville bara prova den och visa den till er.

Ringde Peter och frågade hur vädret i USA är och det börjar visst bli kyligare nu. Iaf på kvällarna. Så jag får blanda packningen. Lite snygga partyklänningar, kjolar, tröjor och någon lätt jacka ifall det blir riktigt kyligt. Men bikinin ska ju absolut med, det finns pool på hotellet (hotellen, vi ska bo på flera olika). Börjar bli riktigt taggad! Först tänkte jag att det skulle bli konstigt att resa med ett gäng bloggare man inte känner, men sen ju mer jag tänker på det.. WHY NOT! Eller hur?

Och tack till er som påminde om ESTA, det var dock redan fixat eftersom jag mellanlandade i USA när jag åkte till Mexico med Fanny senast. Men jag dubbelkollade det och det gick ut först nästa år. Så I’m all good.. Ska bli så kul detta!

Snygga va? Ni hittar dom >HÄR<

Fluffy! >LÄNK<

Så balla! Ni kommer till dom >HÄR<

Jackan hittar ni >HÄR<

Haha kolla råttis i bakgrunden. Gosis..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • Caroline

  1 par snyggare, 1 par lättare och 1 par bekväma… så 3 par skor borde ju räcka, men det kanske du inte håller med om 😉
  men själv så var jag inte förtjust i utav någon av de skorna du visade, möjligtvis är de första OK…

 • Lia

  Har varit utomlands men ursäkta vad är ESTA?

 • A.J

  Måste ju tipsa om en fantastisk väderlekstjänst som inte bara visas på tv: http://www.smhi.se

 • Linis

  Kanske du skulle prata med din terapeut om ditt shoppingberoende…..

 • Ida

  Hej Alexandra!
  Jag studerar sociologi på lunds universitet och har precis haft väldigt intressanta diskussioner om det kapitalistiska systemet som vi har i samhället. Där pratade vi bland annat om klädindustrin. Att förr så fanns det två kollektioner men nu har vi en ny kollektion varje vecka. Men att det kapitalistiska systemet gör att vi som individer vill se rika ut rent objektivt och kunsumerar därför så mycket som vi gör. Men även att vi som individer inbillar oss att vi är fattiga för att vi inte har det senaste klädesplagget eller senaste mobilen.
  Det jag undrar är du får mycket kläder och köper en del kläder med antar jag, vad är det som driver dig att köpa nytt hela tiden? Hur ser du på hela modebranschen? Med alla reklamer som är väldigt redigerade?
  Det finns en kvinna som jobbar för människors rättigheter som säger: man blir inte rikare för man köper 10 plagg, utan man blir rik när man köper ett plagg.
  När jag lyssnade på detta fick jag en sån tankeställare, började fundera över mitt egna sätt att konsumera. Jag hoppas intr att du tar kommentaren på ett dåligt sätt, jag är bara intresserad av hur du tänker kring detta som ändå har så pass mer press på dig utifrån än vad jag har som inte driver en blogg eller är känd för den delen. Kram på dig, din blogg är verkligen bra!

 • Milou

  BTW hur går det med tingsrätten, anklagelserna du måste bemöta från Skatteverket ? Trist:(

 • Emelie

  Hej Alexandra!
  Såg nyss din intervju om aborträtten på nyhetsmorgon och jag måste bara säga wow!! Vilken grym intervju, vilka kloka åsikter och vilken härlig människa du är. Blev så imponerad över dina fina men så tydliga svar. Tack snälla för att du står upp för oss tjejer med ett så bra och tydligt budskap! Älskar din blogg och youtube!

 • Bunny

  Ooooh åker till USA i Januari, hade ingen aning om ESTA. TACK! Ha en trevlig resa!

 • Lovisa

  Din nya bild är skitsnygg! En lite grej bara, på raden allra högst upp står det fortfarande ”About Kissie”, tänker att du nog vill ändra där med 🙂 Härlig resa!

 • evelina

  försökt nå dig angående att någon utger sig för att vara du !
  http://nouw.com/ackmark/mail-fran-kissie-32038772

 • Danil

  Komma du ser din bror?

 • johanna

  fullstndigt älskar fluffskorna, så fina!

 • Johanna

  ”Hur vädret är i USA”….

  Din bror är väl i Florida och du ska till LA?

 • Johanna

  Välkommen till CA. Bor i San Diego om ni har vägarna söderut någon dag 🙂 finns många bra lunch ställen runt omkring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *