Så mycket just nu..

Då var den dagen slut! Har jobbat sen jag kom hem och nu är jag klar (isch), borde egentligen skriva vidare på boken men är så himla trött i hjärnan nu efter att ha stirrat i daton en hel kväll igen. Tänkte passa på att skriva på boken är jag sitter på planet på fredag, vi har lyxiga business platser ombord så jag kommer nog kunna jobba utan problem. Så skönt 🙂 Men innan det, imorgon är det fotografering + filmning som gäller här hemma. Sen förhoppningvis har ett viktigt paket kommit också som jag behöver ha med mig till USA när jag åker. Känner lite stress men det ska vara beställt med express så den SKA ha kommit. HÖR NI DET DHL!!

Nej men nu vill jag faktiskt stänga igen datorn, klockan är halv 10 och jag vill mysa med älsklingen framför en film. Så som man ska göra halv 10 på kvällen. Inte sitta och hetsklippa videos medan man svarar på mail samtidigt. Men jag ”ska bara” fixa det sista på ena videon och lägga ut den på youtube (tidsinställt till nästa vecka) så jag slipper tänka på det.. Andra videon tar jag imorgon, måste få den godkänd av kund först. Så det är väl det för ikväll.. Eller nej, borde iof lägga fram kläder till imorgon om jag ska fotas.. Så slipper jag tänka på det, måste upp tidigt och städa lägenheten innan det filmas här nämligen. Ja ni hör ju, det är småsaker som ska fixas hela tiden haha.. But thats life!

God natt, hörs imorgon!

Tycker bilden beskriver hur jag känner mig just nu ganska bra. Haha bloggare på vift men lite för mycket på g..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *