Fika med Viktor

Hej vänner!

Har precis varit och fixat fransarna hos Beauty Lounge så jag är fin till min resa på fredag. Imorgon ska jag laga min trasiga nagel.. Om ni följer min instagram-story så såg ni igår att ena nageln rök när jag spelade in en video till er haha! Krigsskada.. Men det går ju snabbt att lösa, hittade en sista minuten tid hos Linda Vista imorgon klockan 3. Snacka om tur! Jag har hellre inga naglar alls än att gå runt med en trasig och resten fina. Är ni likadana?

Innan jag fick fransade fixade så träffade jag upp min vän Viktor för en mysig pausa på Waynes coffee på Sveavägen. Blev en latte och frukost för mig, hann inte äta hemma. Tog en laxbagel, så himla gott! Sen är det alltid så mysigt att träffa en vän såhär mitt på dagen och bara snacka lite, man får så mycket energi av det 🙂 Och på tal om vänner ska jag egentligen träffa Bella ikväll men hinner inte det inser jag nu.. Så mycket jobb!

Nu ska jag åka och skicka iväg en kamera som en läsare köpte, sen ska jag hem och klippa nästa video och eventuellt filma en till. Det är mycket jobb som ska fixas till nästa vecka, det är ju black friday på fredagen. Men i Sverige har butikerna utökat det till ”black week” så har många kunder inbokade. Men det betyder ju bara mer shopping för mig i LA haha 😉

Skönt att byta ut det här vädret mot lite soligare LA, wihoo!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *