Los Angeles here I come!

Då var det bokat, på fredag drar jag iväg till Los Angeles 🙂 Ska bli så himla kul och häftigt! Ska dra dit med ett gäng bloggare, känner inte någon utav dom för det är bara 2 från Sverige. Men så kul, det är ju så man lär känna nya människor. Jag är supertaggad och tror det kommer bli en grym resa. Och någon frågade mig varför jag ”plötsligt åker” och det beror på att jag fick frågan igår helt enkelt 🙂

Senast jag var i LA var ju när jag besökte min fd kompis Camilla. Jag mådde fruktansvärt dåligt under hela resan för jag blev behandlad som skit under mina 2 veckor där, men jag har lärt mig en del efter den händelsen. Jag tar inte vad som helst och jag vågar stå på mig själv mer nu.

Men frågan är vad jag ska packa med mig klädmässigt.. Tycker sånt är så svårt, är det jeans + topp som gäller under dagarna? Eller är det varmare än så?

Men idag är det inte LA utan idag ska jag spela in videos till er. Hela 3 videos står på schemat och jag ska börja på en gång. Ska bland annat bli en ”morgonrutin” eftersom ni fick min kvällsrutin förut (länk). Känns ju lämpligt eller hur? 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *