Lite life goals ändå =)

Har spelat in videos till youtube hela dagen, är klar nu och jag började runt 11-tiden. Det tar tid men det är samma tider som vilket annat jobb som helst om ma tänker efter. Dessutom känner jag mig väldigt nöjd med båda videorna, även om jag råkade ta sönder min nagel medan jag filmade haha… Men det kom med på film, så det känns inte så himla farligt för det måste se extremt kul ut, svär som en dåre och har skitont!! Känner att jag har fått lite motivation tillbaka när det kommer till youtube vilket känns väldigt kul. Och imorgon kommer andra videon från Sri Lanka upp också.

Och på tal om just youtube. Titta vilket fint diplom jag fick hem här om dagen 🙂 Det är ett diplom för att jag har lyckats nå 100 000 prenumeranter. Det var iof länge sen jag gjorde det men ändå 🙂 Man blir ju väldigt glad! För att klara sig i vardagen gäller det att uppskatta såna här saker, dom små målen som man lyckas nå. Det gäller oss alla, även om man inte jobbet i samma bransch som jag..

Nej nu ska jag äta lite och sedan jobba vidare. Ska klippa ena videon och skriva vidare på boken. Jag tar föresten tillbaka det där om att vi jobbar samma tider som ”vanliga”, det gör vi inte. Vi jobbar mer!

Posted in: PICTURES

You might also like

Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Summer heat Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *