Måndag, wihoo!

Jag ska börja dagen med att träna, ska bli så skönt. Som ni har märkt har jag ju inte alls varit lika duktig på att träna som jag brukar vara, men det gäller ju att inte ge upp. Bara att köra på tills man är tillbaka igen 🙂 Så tänkte köra 40 minuter löpning. Har lixom fortfarande träningsvärk i armarna sen förra vekan haha.. Inte ok… Men det kommer bli bättre som sagt. Sen efter träningen ska jag hämta ut 2 paket, helst av allt filma en video om jag hinner och försätta skriva på boken. Det är ungefär så min dag ska se ut idag 🙂

Minns ni hur mycket jag tränade förut? Var ju verkligen hur duktig som helst! Tänk om jag förstås det då. Jag var väldigt hård mot mig själv. Varför förstår jag inte… Som sagt var jag ju sjukt duktig och var väldigt tränad + stark. Och det var inte heller så att jag tävlade i fitness.. Visst att man ska träna och må bra, men att köttå på gymmet varje dag och må dåligt när man inte gör det är inte hälsosamt! Är ju hellre som jag är idag, faktiskt! Det finns så mycket mer i livet än att vara på gymmet. Jag tackade ju nej till massa saker för att träna. Hur kul är det lixom? Därför blir jag nästan lite ledsen när jag ser människor som är beroende av träning idag, för jag vet hur mycket man missar..

Nej så det viktigaste är en bra balans, träna, träffa vänner, jobba, ha kul, vila.. Man ska hinna med allt här i livet 🙂

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Josephine Qvist - FINT ELLER FULT?
 • Anna Svensson Stenlund

  Älskar nya headern! Dessutom känns det mycket mer personligt nu utan smeknamnet 🙂 <3

 • johanna

  Lagom är bäst, är väl det man bruakr säga? Håller med dig, balans är viktigt, lika så mellan träning, jobb, nöjen, mat och allt annat 🙂

 • v

  Shit vad snygg du är Alexandra, wow! ♡

 • Pia Widlund

  Viktigast är att hela livet funkar, både jobb, fritid och träning. Blir det uppehåll pga nånting kan man inte ha dåligt samvete!

 • emelie

  Alex! Kan inte du göra en what I eat in a day video? Där du kanske pratar om rutiner/träningen etc. Du har så otroligt fin kropp och inspirerar många. Kanske dela med dig av några tips gällande ätandet då du inte alltid verkar äta supernyttig mat hela tiden/restaurang etc men ändå håller dig så himla fin året om? Äter du i lagom/mindre måtta eller hur tänker du kring maten/träningen? Dela med dig snälla <3 Många undrar och har frågat!! <3 kramis

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Jag tror det är viktigt att låta sig ha perioder i livet. Jag tränade mycket innan men just nu tränar jag knappt alls. Jag tränade ju mycket pole fitness för några år sen, men det ligger på hyllan ett tag så jag tror saker går i perioder och det är okej 🙂

 • Lava

  Du är så Snygg! Men hade nästan glömt den där pajasen som jämt skulle visa magen på bild 😂😂😂

 • Jonna & Johanna

  Alexandra, du är en sådan peppig förebild!!! Vi testade att träna som HENRIK SCHYFFERT för någon vecka sedan och typ DOG haha… Hur gör du för att hålla uppe orken?! Pls ge dina bästa tips haha ..

  http://www.jonnajohanna.hant.se <-

 • Diana

  det mesta handlar väl om att träna regelbundet, inte för mycket eller för lite, bara hålla nått rimligt som funkar och är lätt att hålla. Träning ska vara en del av ens livstid, så som vi gör andra självklara saker, för att vi ska må bra.
  haha börjar låta som min pt 😀

 • Malin

  All träning är bra träning, men balans är det bästa 🙂

 • Elin

  Satsa på promenader istället, det är bättre när man känner sig stressad och behöver rensa tankarna

 • Mickan

  Allt handlar om att ha en hälsosam livsstil 🙂 alla behöver inte/vill inte träna 5-6dagar i veckan. Dock, vi som har det som ”hobby”, mår bra av att träna och tycker det är extremt roligt att träna….prioriterar gärna träning medan andra prioriterar annat 🙂 Jag tycker inte jag missar något för att jag prioriterar att träna varje dag, det ger mig så mycket glädje. Lika mycket som att någon annan väljer att ex. skapa sådana där fina filtar som du köpte, så väljer jag att träna 🙂 Men som du säger och som jag håller med om, så handlar det om att må bra i sig själv och vara hälsosam, allt kan gå till överstyr.
  Älskar för övrigt din nya header, så jävla vacker människa är du!

 • Nikolina

  Lagom är bäst, men många har nog svårt att hitta balansen i träning och vila, men tycker de är bra att du skriver att du hellre lever och mår som du gör nu än när du tränade som mest, viktigt för unga att få läsa de 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *