Mysigaste filten

Det värsta med vintern är ju helt klart att det blir mörkt så himla tidigt 🙁 Såg att solen började gå ner redan innan 3! Men när det är mörkt ute får man ju tända massa mysiga ljus hemma och mysa ner sig i filtar. Jag har goast ner mig i min stora stickade filt som @chunkyhanna gjorde åt mig. Så himla fin, älskar dessutom färgen! Rosa är så himla snyggt. Den gör sig perfekt i soffan och den matchar sammetskuddarna som är i nästan samma nyans.

Men nu ska jag ta ut hundarna och sen laga lite mat som en riktig wifey, blir lax ikväll med citronsås. Älsklingen är sjuk igen stackaren.. 🙁 Både han och jag har turats om hela hösten om att vara sjuka.. Jag misstänker att det är min tur sen, men nu känns det inte som en bra timing då jag drar till LA på fredag (inte torsdag som jag skrev först). Vi bokade precis biljetten dit nämligen, och då vill man ju vara frisk! Andreas hade full förståelse för att jag ville åka till USA, för som jag skrev kan jag åka till Bollnäs en annan helg. Tar ju max 3 timmar dit, medan Los Angeles tar lite längre tid en så hehe.. 😉 Så jag preppar med ingefära och massa frukt som innehåller c-vitamin. Vi får hoppas att mitt immunförsvar klarar detta.

Hur är vädret i LA föresten? Vad ska man packa med sig?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *