Inlägget innehåller adlinks.

Har ni föresten börjat fundera på vilken jul-kalender ni ska ha i år? Här har ni dom 4 bästa kalendrarna för er som vill ha lite roligare innehåll! 😉 Här har ni allt från smink , hudvård till nagellack! Jag vet inte vilken jag ska satsa på.. Tror jag kommer ta den översta, den var så himla fin! Hade jag inte varit en bloggerska (får ju så himla mycket grejer hela tiden) och min pojkvän kom hem med en sån här till mig hade jag blivit överlycklig haha 🙂

Nu ska jag tvätta ansiktet och testa en utav min nya ansiktsmasker som jag visade upp i den senaste videon (länk), blir nog peeling och sen snigelmask. Spännande att se om den funkar, och hur den lutkar haha.. Sen ska jag smörja in mig med brun-utan-sol, tyvärr har all färg från Sri Lanka redan försvunnit.. Det går så himla fort! Tänkte spela in lite videos imorgon och då vill jag vara lite brun iaf.

 ♥ LÄNK

 ♥ LÄNK 

 ♥ LÄNK 

 ♥ LÄNK 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *