6 trendsäkra jackor

Inlägget innehåller adlinks.

Det var riktigt skönt att få träna, känner mig mycket piggare och gladare nu 🙂 Sen hämtade jag även ut 2 paket och ett 3dje väntade mig utanför dörren. Det låg ett diplom från youtube för att jag har passerat 100 k prenumeranter. Väldigt fint 🙂 Kolla på min insta-story så får ni se den!

Fick dessutom precis (för 5 minuter sedan) erbjudandet att åka till Los Angeles nu på torsdag! Hur random och kul? Jag är ju givetvis så sugen på att få åka, dock hade vi ju planerat att åka till Bollnäs.. Saknat Andreas familj, men jag är såklart medveten om att man kan åka till Bollnäs andra helger.. Gud så svårt.. Vad hade ni gjort?

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK //4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *