Veckolistan

VECKANS BÄSTA:
Att jag gick på ansiktsbehandling (länk), behövde det verkligen. Sen var det också väldigt skönt att få klart allting i lägenheten, nu har jag ingenting där som behövs hämtas i flyttlådor. Jag har officiellt flyttat in hos Andreas helt och hållet!

VECKANS SÄMSTA:
Har inte tränat så mycket som jag önskat. Har blivit mer fest än träning på senaste.. Men nästa vecka, då ska det tränas och ätas nyttigt! Min kropp behöver komma tillbaka till rutinerna igen.

VECKANS KÖP:
Har klickat hem 2 jackor från chiquelle och lite annat från deras site. Och igår på skönhetsmässan köpte jag ett matt puder + en highlighter som glittrar helt magiskt!

VECKANS JOBB:
Att skriva på boken, har skrivit totalt 5 ord.. Går bra nu.. Not.. 🙁

VECKANS OVÄNTADE:
Punk Royale besöket!! Har inte bloggat om det för man fick inte ta några bilder, det var fotoförbud. Men det var så himla knäppt alltså. Otrevlig personal (det var en grej utav upplevelsen dock), vissa rätter var goda och vissa inte, fick sprit inkörd i munnen och jag spydde efter. Sen var det svindyrt där också. Ja så det var en väldigt otippad onsdag.

VECKANS GODASTE:
Maten på mr french, ååh så gott det var!

VECKANS PLANER:
Möten som vanligt, skriva på boken, spela in youtube-videos, träffa min bff Bella och åka till Bollnäs.

THAT GLO!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *