Sen frukost..

Hej!

Alltså vi vaknade 11 idag haha 🙂 Minns inte när jag gjorde det senast, men skönt var det att få sova ut ordentligt. Vi både brukar annars stiga upp innan 8 på morgonen, men jag tycker om att veta att jag har hela dagen framför mig. Men söndagar är till för att slappa! Så efter att vi vaknade åkte jag och köpte lite gottigheter och gjorde iordning smoothie bowls till mig och älsklingen. Mättande och nyttigt. Sen även en varsin croissant, inte lika nyttigt men väldigt gott 😉 Åt dom med ost och fikonmarmelad (som inte kom med på bilden), ååh så smarrigt!

Igårkväll var vi ju på bio och såg Geostorm, den var väldigt bra och rekommenderar den. Som jag skrev igår tycker jag om filmer där världen går under (låter fortfarande superkonstigt att skriva så haha), och jag tyckte ändå att det såg hyfsat verkligt ut. Det är viktigt att effekterna är bra! Ja, så vill ni se en bra film tycker jag ni ska se den, den får hela 7/10 i betyg från mig 😉 Det är ju bra, jag är ganska kräsen när det kommer till film.

Idag är det ju fars-dag, så ska försöka få tag på honom. Han bor inte i Sverige just nu och han har inte Facebook haha.. Men på något sätt ska jag få tag på honom. Sen ska jag klippa en video som kommer på min youtube-kanal IDAG så håll utkik 😉 Sen har jag planerat att åka till mamma för att äta middag hos henne. Var länge sen jag var där för vår traditionella söndags-middag så det är dags nu. Sen nästa gång får vi bjuda över mamma och familjen hit till vår lägenhet nu när vi äntligen har fått ordning här hemma.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *