Skönhetsmässan

Gud vad det var roligt att vara på skönhetsmässan 🙂 Det fanns så himla mycket roligt att titta och pilla på. Mitt favoritbås var helt klart det som skinid hade. Där hade hade massa roliga ansiktsmasker och jag lyckades få hem nästan 10 stycken haha. En med snigelsläm bland annat!! Hur spännande är inte det? Jag älskar verkligen att testa ansiktsmasker, och dom får gärna vara peelande eller återfuktande. Djuprenagörande är såklart också välkomna men jag är besatt av fukt, fukt är det som gör att vi åldras mindre. Ju mer fukt i huden vi har desto mindre linjer får vi. Sen besökte vi ju såklart massa andra bås och jag fick hur mycket saker som helst kastade efter mig haha… Himla kul, har flera påsar att gå igenom nu. Men det blev tillslut lite jobbigt, fick ont i benen och armarna och vart svinhungrig. Efter maten fick jag sån matkoma så jag åkte hem, nu ligger jag nerbäddad i soffan. Så skönt.

Ikväll är det middag eller bio som står på schemat, det lutar mot bio.. Är så himla seg i kroppen och kände verkligen hur all energi försvann ur kroppen efter några timmar på mässan. Man fick ju gå väldigt mycket. Ellen var smart och hade på sig sneakers, borde också ha haft på mig det. Inte för att mina skor är speciellt obekväma eller höga, men just där när man hela ständigt gick runt så hade sportigare skor funkat bättre. Aja nu vet jag det till nästa gång 🙂 Men först, kaffe och spela mobilspel i soffan. Har söndags-feeling fast det är lördag.. Hur känner ni, har ni lördagsfeeling eller känns det som en söndag för er med?

Alltså wow vilka naglar.. 

Snigelmasken jag pratade om! Så spännande att testa den! 

Träffade min vän Viktor på plats 🙂 Han jobbade i bokadirekts monter.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *