Mina senaste videos..

Blir ingen middag på Kasai med bloggarna för min del. Vart så trött så idag blir det biomys istället. Jag, Andreas + Pär och Rebecca 🙂 Vi ska se filmen Geostorm, ville helst se jigsaw men blev nedröstad 🙁 Älskar ju saw filmerna!! Men kan se den en annan gång. Geostorm verkar ju också väldigt bra, stod mellan den och någon skräckfilm om en snögubbe… Gillar filmer som handlar om naturkatastrofer, hur hemskt den än låter. Det är samma sak som när jag säger att jag tycker om filmer som handlar om pengar och knark haha!

Medan jag är borta kan ni ju kika på mina senaste videos, ni kanske har missat någon? Instagram VS Verkligheten vinner ju överlägset med klick haha. Dock är jag lite förvånad över att videon från Sri Lanka har fått så lite klick.. Den som är så himla bra filmad + klippt!! Dock verkar det ju som att kidsen på youtube dras till click baits och halvnaket.. Sad but true 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *