Blir utkastad!!

Blir utkastad från mitt egna hem idag. Det är ju fotboll ikväll, Sverige Italien. Jag har verkligen NOLL intresse för fotboll så skrattade lite när jag såg mannen i mitt liv glida runt i den här t-shirten.. Han har bjudit över sina killkompisar och ska ha taco/fotbollskväll. Det kan dom gott få ha, jag är inte ett dugg ledsen över att inte vara en del utav killgänget. Jag ska istället gå ut och äta middag med Janne och Keela på mr french, och vi ska ha det så himla roligt. Så det så!

Nej nu kryddar jag lite, jag blir inte utkastad ur mitt hem. Vill inte ha massa kommentarer där folk faktiskt tror det, hehe.. Men som sagt, min intresse för fotboll ligger på minus så jag lämnar dom gärna ifred ikväll. Dock är jag inte jättesugen på att gå ut, har ju varit ute både igår och dagen innan det. Har ju haft det jättekul såklart men det är ju skönt att ha en lugn kväll också.

Edit: Nu visade det sig att grabbarna skulle till friends arena och kolla på matchen där, och inte framför tvn.. Bra kommunikation i det här hemmet.. Suck..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *