Throwback thursday

Usch vad kallt det är ute idag.. Fantiserar om värmen och kom och tänka på Dubai-resan jag var på med Rosanna för något år sedan. Hade börjat dejta Erik då haha, minns det så väl! Var mitt uppe i en väldigt förvirrat stadie av mitt liv, visste inte riktigt vad jag ville. Men det hör till efter ett break up, man ska träffa konstiga killar och resa med sina vänner 🙂 Men åter till resan, hotellet vi bodde på var magiskt fint! Dock var det svinkallt i poolen, tyckte det förstörde upplevelsen. Poolen ska vara varm och stor, då är jag nöjd!

Nej nu ska jag sminka mig och göra mig lite snygg så jag vågar mig ut bland folk. Blev dock på så himla dåligt humör.. Vet inte varför.. Känner mig trött och irriterad 🙁 Tidigare idag var jag på jättebra humör, snacka om berg-o-dalbana humörmässigt.. Tror verkligen en utomlands-resa hade fått mig gladare 😉 Men tyvärr är den som vi tänkte åka på snart inställd.. Så himla tråkigt, såg verkligen fram emot att resa igen.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *