Wake up skin!

Behandlingen är sponsrad.

Det kanske ser lite brutalt ut på bilderna men jag tycker verkligen inte det är så farligt 😉 Sen är det ju värt det för drema pen är verkligen den bästa behandlingen tycker jag. Sen forma vita presenterade behandlingen för mig har jag varit fast. Så  nu fick min hud verkligen en ordentlig genomgång, känns skönt efter solsemestern att ta hand om huden igen. Som vanligt började vi med en aha-peeling och sen drema pen. Den gula smeten som hon sätter på huden är fukt som man kör ner samtidigt med nålarna. Efter behandlingen är man ju lite röd och mosig, men fick en täckande kräm över dom funkar som en skyddande hinna. Hur bra som helst, så jag slapp skrämma bort personen jag hade lunch med efter haha 🙂

Nu ska jag slappa lite i soffan höll jag på att skriva, men det ska jag inte. Jag ska klippa klart videon så jag kan publicera den. Hinner ju inte med det ikväll. Sen kommer designern och plingar på när som helst, han kunde inte komma igår pga sjukdomar på jobbet men idag så! Vill ju så gärna se möblerna som ligger i kartongerna! Visst har jag varit duktig som inte ens har varit och pillat på lådorna? I normala fall hade jag försökt dra bort ena hörnen lite smidigt så jag kan kika in haha.. Typiskt mig..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)
 • Camilla

  Åh ska själv göra den behandlingen hos Forma Vita om drygt 2 veckor, efter att ha läst att du gjort den x antal ggr och hur bra den är så måste man ju bara prova 😌✨

 • Emma

  Är lite Nyfiken på vad behandlingen gör för huden? Orkar inte kolla hemsidan 🤤

 • Tanja

  Auch ser ut att göra ont. Har du sett mycket förbättring i din hy efter behandlingarna?

  Jag är orolig att få pigment ärr :/

 • Cecilia

  Usch hur feijk du är! Och så är du så ”feminist” att du tar bort alla komentarer med kritik shame on you.

  • Jessica

   Fast det är ju inte kritik, det är hat, och det är inte så kul att få läsa en massa hat kommentarer varje dag för det sätter verkligen ärr i själen, och vad har feminism med hat att göra? Haha? tror inte att du skulle vilja få läsa hatkommentarer varje dag? Det är väl inte så kul att bli kallad ”fejk hora” Eller? Sätt dig in i hennes sits innan du kommenterar.
   Btw, moget att kalla någon fejk vännen, du verkar behöva en behandling för oj vad stressad och bitter du verkar va 🙂

   • Cecilia

    Oj gud hur hjärntvättad du är som försvarar en människa som är helt ytlig och har inte mycket bra på insidan. Synd om dig du är säkert likadan som Alexandra.

    • Jessica

     Du har rätt! Jag är likadan som Alexandra, och vet du vad? Vi är fan hur coola som helst! Vi är snygga, roliga, framgångsrika, spontana.. osv. och vad är du? En hatande kvinna bakom sin skärm som säkert är så osäker och avundsjuk. Håll tyst och sprid kärlek istället förfan, blev du uppfostrad av ormar eller? För du är en. Uppför dig!

 • emiliesbeauty

  Kommer du ha kvar Kissies.se eller blir det ett byte till Alexandra där också? 🙂

  • Kissie

   domänen kommer jag ha kvar, men ska försöka köpa alexandranilsson om jag hittar ägaren. Men jag kommer kalla mig för Alexandra från och med nu 🙂

 • Mia - ung träningstokig mamma

  Vad spännande, har alltid velat testa någon sån behandling. Kanske ska unna mig själv det i julklapp.. ? 🙂

 • Sofia

  Ser verkligen inte skönt ut :O Taggad på att se lägenheten när den är färdiginredd!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *