Höstens måste!

God morgon fina ni!

Köpte filmredigeringsprogrammet final cut pro igår (tänkte uppdatera mig lite) men gud vad det var svårt att använda. Slutade med att jag gick tillbaka till imovie för att klippa videon för jag tyckte det var smidigare. Men så är det väl med allt i början, tyckte nog inte imovie heller var så himla enkelt och självklart. Nästa video ska jag absolut försöka klippa med final cut, vill ju också ha snygga intron till mina videos som dom andra har haha! Nu hade jag ju det på min senaste video (länk) men det var ju för at Jonathan vår fotograf klippte den.

Ska strax iväg på en derma pen behandling hos Forma vita. Var evigheter sen jag gjorde en sån behandling känns det som nu så det ska bli så himla skönt. Det är väl ingen hemlighet att den är min absoluta favoritbehandling va? 😉 Den behandlingen är ju verkligen bra mot allt haha. Sen har jag en lunch, kommer vara härligt röd och mosig i ansiktet haha men så får det vara.. Sen ska jag hämta ut min nya filt som jag har beställt, en sån där stor stickad mysig historia som har blivit så populär på sociala medier. Valde en rosa såklart!

Sen när jag kommer hem måste jag klippa klart gårdagens video, var så himla trött igår så jag klippte bara halva.. Det är svårt att få ner en sån lång video till under 10 minuter, jag höll ju på i flera timmar och städade + filmade ju haha. Men det ska gå! Sen när det är klart är det middag på punk royale, blir kul! Har ni några roliga planer för dagen?

Här har vi min filt som @chunkyhanna hon fotade innan hon skickade den till mig, så fin!

Här är en annan bild från hennes insatsram, älskar myskänslan på bilden! 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *