Höstigare skor

Inlägget innehåller adlinks.

Gud har hållt på i garderoben hela dagen. Tog nästan lika lång tid att tömma garderoben som att tömma + städa hela lägenheten haha. Men nu har jag äntligen gjort det. 4 kartonger följer med hit till Andreas, en slängs och 5 stycken ska jag donera till välgörenhet. Känns faktiskt riktigt bra nu efter att det är gjort. Man behöver ju rensa och slänga gamla saker som vi samla på oss under livets gång. Tillslut drunknar man i grejer annars! Jag passade iaf på att spela in en video när jag rensade garderoben så ska faktiskt sätta mig och klippa den nu så ni får se den imorgon redan.

Jag kikar föresten efter höstskor.. Eller egentligen höst och vinterskor men jag vägrar ju fula tjocka saker på fötterna. Även om det är dom som är mest bekväma + varma under den här hemska årstiden.. Jag kikade lite på dessa här nedanför, dom i mitten längst upp var ju hur snygga som helst! 🙂 Blir nog 2 par, ett par som är lite finare och ett par som är lite mer basic. Det kan jag nu verkligen unna mig själv efter dagens ordentliga resning. Vad säger man, 100 plagg ut 100 plagg in?

Ps. Ignorera headern, råkade göra något fel hehe.. Ny kommer imorgon.

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *