Ny vecka!

Måndag: 

Träna nu på morgonen, känner mig svullen efter helgen.. Inte så konstigt, körde 3 dagars och igår var det pasta, pizza och hela köret. Man får äta vad man vill men min kropp mår inte alls bra utav det.

Sen har jag möte med min nya förläggare till min nya bok, så spännande! Vi ska planera hur vi ska forma hela boken och vad den ska handla om. Det vet jag ju, men vi måste få ner det på ett strukturerat sätt.

Tisdag:

Möte med chefen över **** och jag ska försöka få en ny tid hos psykologen. Missade min tid förra veckan pga att jag var trött. Inte ok.. Har tyvärr en del att gå igenom, måste bli frisk från mina hemska tankar.

Sen kommer också folk från Royal Design och ger oss dom sista möblerna till lägenheten. Vi saknade ju förvaringsskåp och lite annat. Så förhoppningsvis kan vi släppa vårt nya samarbete snart, kommer bli så bra! Dessutom kommer en ny header kommer också upp på tisdag, dags att byta från Kissie till Alexandra. Tror ni kommer gilla den!

Onsdag:

Lunch med en ny bekant som jag träffade i lördags på halloween-festen, sån härlig kvinna. Sen på kvällen är det middag på punk royale med vänner, så taggad. Hört att den resterangen ska vara LOCO! Dom typ snor en telefon och ger en tatueringar på halsen? Crazy.

Torsdag:

Tömma garderoben i min lägenhet, det kommer typ ta en hel dag haha…

Fredag/ lördag/ söndag:

Eventuellt åka upp till Bollnäs och träffa Andreas familj, var länge sen nu!

kissie ljudbok

Bild tagen av Rangelica @ instagram

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *