Åh vad jag känner mig pepp på min nya bok som jag ska släppa till nästa år 🙂 Hösten 2018, då släpps den. Det känns tryggt att ha så pass mycket tid på mig som jag har, men det tar fruktansvärt lång tid att skriva en bok. Boken ska vara klar till april-månad för att den ska vara redo för försäljning till hösten. Skillnaden från den förra boken kommer att vara att jag skriver den. Förra gången fick jag hjälp av en spökskrivare och det var väldigt skönt, för jag hade ju ingen aning om hur en bokprocess såg ut. Nu känner jag att jag har lite mer kött på benen och vet vart och hur jag ska börja. Och jag ska börja redan idag, ett första kapitel ska skrivas så förläggarna har något att gå efter. För en bok ska struktureras upp, vi behöver kapitel och ett humm om vad innehållet ska vara.

Boken kommer inte vara en självbiografi, utan mitt mål med min nya bok är att den ska kunna hjälpa andra och komma till ”riktig användning”. Jag får ju verkligen inte avslöja för mycket (som ni säkert förstår) men jag kan inte låta bli att skriva om det ändå. Det var ett riktigt roligt möte idag hos bokförlaget. Dessutom, dom 2 kvinnorna jag hade möte med hette båda Alexandra! Så vi var alltså 3 Alexandror i ett och samma rum, det är inte ofta det händer. Var lite kul tyckte jag 🙂

En tillbakablick på en utav mina signeringar, åh blir så glad av dessa bilder. Ni är ju så jäkla fina!! ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *