Pink fluff

Alltså hela dagen har gått till att ligga hemma och må dåligt. Usch! Hatar att vara bakfull.. 🙁 Det är sånt slöseri med tid. Kunde ju ha gjort massa annat kul idag.. Men får skylla mig själv som bara har legat i soffan och segat, för jag vet att jag känner mig mindre bakis om jag gör saker. Om jag tex tvingar iväg mig på en härlig lunch med en vän, eller tar ett möte så glömmer jag nästan bort att jag inte är tip-top och mår genast bättre! Det sitter ju mycket i hjärnan.

Jag var nyss iaf ute och köpte en pizza, tänkte äta mer pasta som älsklingen hade lagat men han råkade glömma bort att stänga av spisen så pastan blev helt bränd 🙁 Typiskt, den som var så god! Men det var ju inte helt fel med pizza heller såklart. Sen var det skönt att få komma ut och ta en promenad medan jag väntade på pizzan skulle bli klar. Hade på mig min härliga rosa fluffhistoria som i ser på bilderna nedanför 🙂 Visst ser den mysig ut?! Älskar den, den får mig att känna mig som en stor nalle.

Bilder: Pavel Maira 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *