Idag mår man sådär..

Ja alltså jag har sovit tills nu, eller iaf legat och dragit mig i sängen. Är så trött idag efter en lång helg men jag har ju haft såå himla kul så det var ju självklart värt det 🙂 Igår var det halloween-fest nummer 2 som sagt, och det var våra vänner Pär och Rebecca som höll i den. Så himla kul för alla hade gått all in verkligen. Jag vet inte riktigt vad jag föreställde, men det var iaf med inspiration från Alice i underlandet. Andreas var utklädd till häst (haha) och fick svettas hela kvällen i dräkten. Jag fick äran att sminka Pär för han hittade ingen kostym, och ni ser resultatet på översta bilden. Blev väl helt OK ändå va?

Efter ett tag drog vi alla in till stan för att festa vidare på Kasai. Där var det också halloween-tema så alla var utklädda där med. Så kul och vi dansade verkligen hela natten! Faktiskt ingen aning om vilken tid vi kom hem ens.. So crazy 😉 Nej men jag förstår verkligen att jag mår som jag gör just nu.. Men tur för mig har jag världens finaste karl som just nu lagat mat åt mig. Var så himla sugen på en riktig fet, krämig pasta och det är det jag får också. NAM NAM! Doftar så himla gott.

Ps. Klänningen var lite för stor för mig ja, haha..

Ps 2. Ja sminken var inspirerad av Isabelles Strömberg såklart! 🙂

kissie halloween

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *