Tjejmiddag på 36wäst

God morgon kära ni!

Sitter och dricker kaffe och ska börja sminka mig så jag hinner till nyhetsmorgon. Som sagt är det klockan 10:20 det går live ifall ni vill se mig prata! Det kan man väl aldrig få nog av? 😉 Nej men det känns skönt att viktiga forum som just tv4 tar upp viktiga ämnen som rör oss kvinnor. För abortfrågan ska inte behöva vara tabubelagd, man ska inte känna att man skäms över det för det är så vanligt och det är också nödvändigt. Ja nu ska jag inte gå in på det mer just i detta inlägg, sätt på tvn så går jag djupare in på ämnet där.

Igår träffade jag upp tjejerna, men blev inte tjejerna jag hade planerat med från början utan vi bildade en ny grupp i sista sekund, men det blev bra det med 🙂 Så jag hade en mysig middag med Bea, Cornelia och sedan Carro och Issa som var planerat från början. Vi åt på 39wäst som ligger i Fridhemplsna, supermysig resturang och maten var jättegod. Tog deras skaldjursrsotto, åååh den smälte i munnen på mig. Sen avslutade jag givetvis med en crème brulee. Den ultimata efterrätten! Finns den på menyn kan jag inte ta något annat, spelar lixom ingen roll haha. Men det blev en tidig kväll för mig, blev så himla trött efter all god mat så rörde mig hemåt redan vid 11-tiden. Men kanske lika bra det, det är ju trots allt party idag igen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)
 • Anna

  Vilken fin bild och vad fin du är i håret! Var just inne o la min röst på dig! Ska kolla på TV, rätten till abort är viktigt! Bra att du engagera dig. Kram och ha en fin dag 🙂

 • Nathalie

  Sitter och tittar på dig på nyhetsmorgon och du är verkligen så himla duktig! Otroligt viktigt att prata om aborträtten och det du säger är så himla bra!

 • B

  Grym var du på Nyhetsmorgon, så jävla on point med allt verkligen.

 • Jenny

  Kollade på dig på nyhetsmorgon.
  De du sa om aborten är så himla bra.
  Jag följde dig mycket förr och kan säga att du har vuxit i mina ögon.
  Ha en fin dag.

 • Therese

  Du var superbra på NM!! Viktigt att stå upp för kvinnans egen rätt! Fin i tv-rutan är du med!
  Ha en fin lördag nu! Kram

 • Eva

  Hejsan,
  Tack för du tar upp detta JÄTTEVIKTIGA ämne för oss kvinnor. Så kallade fria aborter blev tillåtna först 1974 och innan dess fick kvinnorna sitta framför en ”skock” gubbar som skulle bestämma om de skulle få avbryta sin oönskade graviditet.
  Jag har nu fått leva i 62 år 👏❤️👏 Och blir förtvivlad när man ser krafter försöka ta bort det vi kvinnor kämpat för.
  Ta över stafett- pinnen tjejer och kämpa på❤️❤️❤️❤️Kram Eva

 • Jenny

  Tittade precis på tv4-klippet och wow! Alexandra jag har följt dig sedan 2007 och vad du har vuxit upp (eller vi båda jag är 90:a ;P) ! Du har ett nyanserat tänkande och är så vältalig! <3

  PS. Kommer spontant att tänka på att du skulle älska boken "under det rosa täcket", bara ett tips från en feminist till en annan. 🙂

 • Ninni

  Det är en grej som jag tänkt på, det känns som om du ”ursäktar” dig när du går hem tidigt eller har en kväll då du inte festar, som att du måste förklara för oss läsare varför du inte väljer att festa en helg. så ska det ju inte va, du får ju såklart göra vad du känner för utan att ha en förklaring till allt 🙂 bara en tanke som slog mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *