Åh vilken kväll det var igår 🙂 Filmtjänsten Plejmo bjöd in på halloween-fest och deras egna Movie Awards. Det bjöds på 3-rätters, underhållning i form av en trollkarl och massa annat. Festen hölls inne i Bergskammaren som är ett museum för gamla leksaker. Sjukt häftigt och det passade verkligen in på Halloween-temat som var. Jag och Andreas matchade våra utkläder igår, jag fick gå loco med glittriga stenar och svart smink haha. Tyckte det var så roligt och vi faktiskt många komplimanger för hur vi såg ut igår. Blev faktiskt nöjd med mitt jobb för att vara första gången, och jag sminkade oss båda på ca en timme. Dock vann jag inte priset för den bästa utklädda, det gjorde Pernilla som hade på sig den stora peruken som ni ser på bilden längst ner. Men hon förtjänade verkligen priset, hennes outfit var GRYM!

Vi dansade ett bra tag, fram tills klockan blev runt 1 sen var det dags att röra sig hemåt mot hundarna. Sen är det ju faktiskt fest idag igen, och sen på lördag också.. Det är middag med tjejerna ikväll och imorgon är det ytterligare en Halloween-fest som vi ska gå på. Herregud, att jag ska alltså försöka mig på en 3-dagars! Det har jag inte gjort sen jag var typ 18 hehe.. Men jag ska ta det lugnt ikväll, imorgonbitti ska jag ju gästa Nyhetsmorgon på kanal 4 och då vill man gärna vara pigg och fräsch så folk inte byter kanal haha 😉 Det går live 10:20 ifall ni vill se mig, ska prata om abortfrågor och SD.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Felicia Od

  Asså älskar halloween sminkning 😊

 • johanna

  sjukt coola sminkningar!! 🙂
  och en tredagars, haha ja den har man inte kört på länge!

 • Jag

  Så häftiga bilder! 🙂

 • Helén

  Åh så fina ni är

 • Sandra

  Måste bara få slänga in en kommentar och berömma dig för YouTubeklippet om ”Don’t trust Instagram”. Jättebra och jätteviktigt. Även om jag i kommentarerna såg folk som tyckte att det var dubbelmoral då du själv också tar såna bilder så tror jag de missar poängen. Såna bilder kommer alltid finnas oavsett om du tar dem eller inte, och då är det viktigt att det finns videor där man diskuterar hur verkligheten ser ut i förhållande till bilderna. Även om du inte har någon plikt alls att vara en bra förebild egentligen (det är, tvärtemot vad många tror, inget som är obligatoriskt bara för att man råkar driva en blogg som många läser) så tycker jag det är väldigt proffsigt och ansvarsfullt att du gör sådana videos.

  Jag kom i kontakt med din blogg först för många år sedan när du provocerade som värst och som många andra svenskar hade jag inte särskilt höga tankar om dig då. Det är verkligen jätteroligt att se hur trevlig och jordnära du blivit, även om jag inte längre följer bloggar så mycket. Men när jag väl tittar in här så märker jag stor skillnad. Din blogg har förvandlats till ett rätt trevligt ställe som man inte sällan känner sig glad och inspirerad när man lämnar.

  Fortsätt vara precis som du vill vara och bry dig inte om att folk hittar fel i vad man än gör, så är det bara. Vilket jag gissar att du tyvärr är väldigt väl bekant med vid det här laget.
  Hoppas du får en bra helg!

 • Louise

  GAAH vad grymt snygg du är i den lilla svarta! Funkar alltid! Fantastiskt jobb med sminkningarna också 🙂 Kram

 • Missj

  Älskade strassen! Var det inte obekvämt? Hade varit livrädd att prata så att de inte skulle trillat av men sjukt snyggt! BRA jobbat 😀

  https://nouw.com/missj

 • Fanny

  Perfekt svart klänning! Vart kommer den ifrån?:)

 • Paula Smilee

  Så coolt det blev med strasstenarna ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *