Flower power

Inlägget innehåller adlinks.

Sitter just nu på exploria medan lilltjejen springer runt och leker. Jag tog med mig datorn så jag kan passa på att blogga och jobba medan. Inser nu problemet med det.. Är kissnödig och behöver lämna bordet med datorn, väskan och jackan och jag ser inte min kära syster någonstans. Men hon behöver nog påfyllning av vätska och socker snart (förhoppningvis) så då lär ju hon komma tillbaka.. Men hon verkar ha så himla kul här, väldigt kul att se 🙂

Men det jag ville blogga om är dessa vackra blusar. Något som är superhett just nu är blommigt, har faktiskt på mig en helblommig blus på mig as we speak.. Fått flera komplimanger för den idag, dessutom matchar den så snyggt mina vinröda naglar 🙂 Känner mig jättefin.

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Rena

  Yes, to flower power! I like your selection!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • MaryCaroline

  För några år sen var det ju typ otänkbart med blommiga kläder, ”gud så tantigt” liksom… Men nu tycker man ju att det är skitsnyggt 🙂

 • A.J

  Har inte du samma problem som jag när det gäller blusar? Jag har också stora bröst och smal midja och modet som gäller nu när ALLA blusar är raka i modellen är ju helt hopplöst! Jag ser ut som ett tält eller som om att jag är höggravid. Siluetten blir alldeles fyrkantig och jag ser mycket större ut än vad jag är. Letar och letar efter blusar som är åtminstone lite figursydda, men har fortfarande inte lyckats hitta någon! Allt är ju tamefan fyrkantigt!!! Har någon tips om var jag hittar figursydda blusar är jag för evigt tacksam!
  (Skjortor går sisådär…måste köpa en storlek för stort i midjan för att slippa glipan vid brösten)

  • Kissie

   jo tyvärr! jag brukar ha höga jeans och stoppa ner skjortan i för att få en mer markerad midja. orkar inte leta efter specialsydda modeller 😛

 • Elvira

  Hej Alexandra! Jag såg dig i exploria med din syster och måste bara säga att du är såååå galet vacker. Kunde knappt tro mina ögon när jag såg hur fin du är, visst brukar man se ut som sina bilder men många profiler som jag sett skiljer sig från bilderna – men inte du. Ville komma fram men fegade ur, typiskt.. Nästa gång kanske ❤️

  • Kissie

   men alltså fina du, tack! vad glad jag blev nu ❤️❤️❤️ men klart du skulle ha kommit fram! nästa gång hoppas jag du kommer fram 😀

 • Sofia

  Så fint med blommigt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *