Kulturhuset

Gooosh är så himla hungrig, har varit på stan idag med mamma och syster och glömde helt bort att äta. Så panik-handlade mat inne på MOS, blev dock stoppad var 10e minut för att ta en bild. Försökte le fast jag var svinhungrig haha, ville nästan fråga om någon hade en kaka i fickan för jag var så hungrig. Men det var ju såklart så härligt att få träffa er! Sen unnade jag mig en fet påse naturgodis som jag tryckte i mig i bilen hem haha, nu ligger maten i ugnen och det ska bli så gott att få äta.

Idag var vi iaf i Kulturhuset så lillan fick leka lite, så himla smart att dom erbjuder lek och aktiviteter gratis. Kan tänka mig att det är svårt att hålla barnen sysselsatta ifall man inte tjänar så mycket pengar, så då kan man gå hit ibland. Tycker det är fint. Barnen kunde både få måla med nyånfärger, läsa böcker, göra egna instrument mm. Men imorgon blir det annat, då ska vi shoppa gucci-väskor tänkte jag! Hon ville gärna ha samma väska som jag fast en mindre variant så det är klart hon ska få en sån. Tänk vad gulligt vi kommer matcha 🙂

Föresten, visst har hon magiskt hår? Tjockt är det också! Brukar skoja med henne och säga att det kommer bli ett perfekt löshår för mig sen, jag som alltid ångrar mig när jag klipper håret 😉 Hehe..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *