Guld – LÄNK // Silver – LÄNK  (adlinks)

Satt inne och kollade runt på members.com och hittade detta fina halsband, ååh så fint det var! 🙂 Gjorde en beställning på den guldiga, tyckte den var så himla vacker. Sen är jag mer utav en guld-tjej än vad jag är en silver-tjej.. Har alltid varit det! Sen har jag så svårt att blanda silver och guld, den oskrivna regeln säger ju att man inte ska göra det fast samtidigt nu för tiden gäller inte dom reglerna längre. Tex rosa och rött matchas hej vilt och det är ju så sjukt snyggt!

Gårdagens gympass var ett skämt, jag orkade ingenting. Stod typ mest och speglade mig själv och pillade på lura för jag hade ingen inspiration alls.. Men jag tog mig dit och lite fick jag ju gjort, vilket självklart är bättre än inget. Men jag tänkte att jag ska bege mig mot gymmet nu igen och försöka springa lite. Jag måste komma igång!

Efter gymmet ska jag träffa min kära mor och min älskade syster, mysigt 🙂 Mamma är ledig idag från jobbet och lilltjejen har sportlov. Så vi ska fika och vara lite på stan. Jag ska passa på att kika efter ett par örhängen som jag suktat efter ett tag.. Hoppas jag hittar dom när vi ändå är på stan. Imorgon tänkte jag ta lilla damen för en heldag själv, länge sen jag hade en lekdag med henne. Vi ska nog åka och leka på någon större anläggning och sen kanske hitta på något mysigt hemma. Eller åka och bada i något badhus kanske, får se vad vi gör 🙂 Fick ett presentkort hos Exploria segast jag var där så tänkte använda det, men hittar inte det! Lite kaos här hemma efter att vi har gjort om hehe.. Men snart så!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *