Short hair again

Då har Amir fått nyckeln till lägenheten och jag har klippt av håret hos Rapunzel of Sweden 🙂 Saknade min korta frisyr så himla mycket, det känns verkligen som jag tycker jag så vi klippte och satte in några fräscha slingor. Känner mig top notch! Jag går alltid till frisören Emma, hon är så duktig och grym med färg! Sen är hon ju min vän också, så det är ett givet val. Alltid så mysigt att sätta sig ner, få en kopp kaffe och sen snacka massa skit haha 🙂 Efter besöket gick jag till butiken där jag köpte min kamera för att få den lagad, dock verkade dom inte vilja hjälpa mig. Det skulle kosta typ lika mycket att laga den som att köpa en sprillans ny! Helt sjukt, kan det verkligen kosta 7000 kr att laga en jäkla kamera? Så det slutade med att jag köpte en ny. Tänkte kolla efter någon som kan laga den på Facebook typ, så får jag ha den som en extra kamera..

Ja lägenheten då, blev typ klar 11 igårkväll och var helt slut när jag kom hem. Usch vad jobbigt det är att flytta! Men det är ju skönt nu efter när jag vet att jag har gjort av mig med massa sånt som jag inte behöver. Men måste tillbaka under dagen och flytta på utemöblerna som ligger i vardagsrummet, dom får jag typ trycka in i förrådet fast dom egentligen inte får plats haha. Har inte så mycket val, dom kan ju inte stå ute på balkongen nu ändå. Snart kommer ju snön! Jag har inte sett med egna ögon snö men jag har läst lite överallt att det har börjat snöa, REDAN! Det är för tidigt för mig haha.. Sen spelar jag in en vlogg idag också, fick lixom feeling för det 🙂 Kul va?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *