Okej nu vet jag hur jag ska vara sminkad till en utav halloween-festerna, SÅHÄR! 🙂 Så himla snyggt, orkar inte! Jag ska gå shitless på stenar imorgon haha, ska köpa alla möjliga storlekar och sen gå loss på tutorials. Det ser ju inte ut att vara allt för svårt, för jag kan ju sminka mig till en döskalle.. Tror jag.. Jag glömmer ibland bort att jag inte är en utav dom där sminktjejerna på youtube hehe, dom får ju det dock att se så himla enkelt ut.

Förutom att googla runt efter snygga sminkningar till halloween så dricker jag en red bull och ska bege mig mot gymmet strax. Första passet på väldigt länge nu.. Ska inte ljuga och påstå att jag är supertaggad, för det är jag inte. Men det är ju såhär det blir, när man inte gymmar regelbundet blir det en börda att behöva ta sig dit. Därför ska man altrigg pausa träningen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *