Dagens..

Dagens mående

Mår bra 🙂 Har massa energi och är lite sugen på att träna idag, var så himla längesen pga alla sjuksommar och resa. Så idag är jag redo igen.

Dagens borde

Fixa kameran, vilket jag har gjort. Ta hand om tvätthögen, vilket jag ska.. Men jag borde verkligen sätta mig ner och jobba på en design som måste bli klar helst igår!!

Dagens frisyr

Nyklippt och ruffsiga lockar, så snyggt!

Dagens smink

Foundation, concealer, ögonbryn, highlighter, rouge och läppbalsam. Det är lite för att vara jag.

Dagens planer

Ge Amir hemnyckel (check), byta instagramnamn (check) och vika tvätten. Inte check på den sista, högen ligger och väntar på mig..

Dagens materiella vill ha

Hmm just nu känns det som att jag har allting som jag vill ha faktiskt.. 🙂 Men något jag vill ha är ett nytt stativ till kameran. Min nuvarande är helt sandig och krispig efter resan till Sri Lanka haha..

Dagens fundering

Kommer jag verkligen få plats med alla mina kläder i Andreas lägenhet.. Behöver typ en lägenhet bara för mina grejer haha..

Dagens klädsel

Svart skinnbyxor (nya, så snygga!), enkel stickad tröja från chiquelle och leopardkappan. Enkelt, bekvämt men känner mig ändå snygg!

Dagens längtan

Barn! Nej skoja haha, längtar efter helgens halloween-fest och efter att få resa igen. Men som sagt, snart åker vi 🙂 Vill dock inte berätta riktigt än vart det är vi ska..

Bilden har absolut inget med inlägget att göra, den tog vi i lördags innan vi drog till Kasai och min highlighter var on POIIINT 😉

OBS: HÅLLER IN MAGEN!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *