Young girl

Herregud vad jag har mycket grejer! Man inser det verkligen nu när tvingas gå igenom allt. Nere i förrådet hittade jag bland annat en låda fylld med gamla bilder, dagböcker och tidningar som jag var med i. Tex dessa två omslag som jag prydde för Veckorevyn. Året var 2010. Minns så mycket iväg den där jag kommer ut ur limmon. Dom hade kört in bilen i en fotostudio och jag tyckte det var så himla pampigt och häftigt att dom hade gjort det för mig. Sen gillade (gillar) jag verkligen den lyxiga stilen 😉 Jag var ju skitsnygg på den bilden! Tycker inte ni också det?

Det andra omslaget däremot visste jag inte publicerades. Den bilden tog vi i samband med blog awards, så den var alltså inte till som ett omslag. Jag hade ju absolut inte godkänt att det står ”kommer Kissie förstöra ditt liv?” Haha.. Så det var ju lite fult tycker jag, men bilden är söt. Även om jag inte alls är mig lik!

Lägenheten börjar bli tom nu, sovrummet är helt klart, vardagsrummet med. Det är typ köket kvar som har lite grejer kvar, ska också städa där. Sen tillslut fräscha upp hallen och badrummet. Min garderob fixar jag senare, ringde Amir med panik i rösten och sa att jag hinner. Jag är inte mentalt redo att ta tag i min kaos-artade garderob än haha. Tur att han är så förstående. Annars hade jag behövt vara här till 2 inatt, typ.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *