Ny video!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (42)
 • Annaa

  Ett försök till försvar mot ”anklagelserna” om att du retuschera många av dina bilder? Och visst, det förklarar en hel del. De flesta av oss poserar nog mer eller mindre på olika sätt för att se så bra ut som möjligt på bild. Inget konstigt alls med det egentligen. Men det förklarar fortfarande INTE hur EXAKT SAMMA bild kan se helt olika ut på t.ex din blogg och Andreas Instagram.

 • anonym

  Många har inte dej som något ideal. Insidan är viktigast. men du bara forsätter att prata om din kropp. Tråkigt och larvigt.

 • Pluttan

  Men snälla nu tycker jag att du ska tänka till lite.Du menar alltså att för att må bra och få sina likes så MÅSTE man posa halvnaken??Alla andra gör ju det??!!Men varför ska kvinnor/flickor överhuvudtaget behöva dra in magen och puta med brösten för att få bekräftelse.Är det inte dags att bryta den trenden nu 2017.Det hela handlar ju om att objektifiera kvinnan som ett sexobjekt.Det är väl helt ok om du helt rättframt säljer sex men då ska man stå för det som typ Puma Swede.Och vem vill i ärlighetens namn vara en porrskådis.Du blir förnärmad när män säger till dig att du är snygg och sexig när du är på möten men vad f-n du VILL ju öka trafiken medvetet genom att lägga upp sexiga,avklädda bilder.Dubbelmoral de luxe.

  • Tina

   Tummen upp! Tänkt precis samma gällande att bli stött på möten när någon säger så men ändå gör allt för att vara sexig. Jag förstår inte poängen.

 • Isabelle

  Tack fina varma söta vackra du! En god förebild som Du är för stora och små. Älskar att du är ärlig och vågar stå upp för dig själv- så starkt! Tack än en gång för att du delar med dig av dina tankar och livets händelser! Kramar❤️💪

 • F

  Asså fan vad ni whinar..hon langar en video för att ge folk en ”reality-check” samtidigt som hon peppar och uppmuntrar..men ni väljer bara att se det negativa och får videon att framstå som att hon säger att unga tjejer ska pusha upp brösten och puta med rumpan för likes?? De va ju inte riktigt hennes poäng med videon vad jag fattade de som.. Tjejer för posera hur dem vill, ha på sig vad dem vill och bara för de behöver inte vi se dem/oss som sexobjekt?
  Move forward alltså! Jag tycker videon va ett riktigt bra intiativ av dig! <3

 • Maya Gustafson

  Jag förstår syftet med videon, de som vill anklaga dig för att vara Fake feminist pga för att du gör en video där du visar tips på hur man poserar?? Well skit i dom för att jag bland 100+ andra ääälskar dessa typer utav videos!

  Sluta aldrig vara duu!

 • Carro

  Jag tror ALLA fattar att ni över instagram, bloggar etc gör er till när ni tar bild. Tror du att det finns någon som tror att ni ser ut så i verkligheten? Visst, någon säkert men….det är ju inte det som är det sjuka. Du säger att du gör så för att ta en ”bra och fin” bild. Hoppas du skojar för det ser för jävligt ut när ni fejkar desss bilder för att locka likes mm. Ni ger även ut en väldigt falsk fasad till unga tjejer! Att du står och säger att man inte ska bry sig om när ni posar osv var fan ditt största skämt någonsin!
  Om du inte vill att någon ska bry sig eller tro på det. SLUTA MED DET DÅ! Eller mår du så förjävligt själv och så pengarkåt så du måste???
  Och du står för kvinnor och är feminist????
  Du är fejk hela du även när du inte posar!

 • Jess

  Jag gillade verkligen den här typen av video. Keep it up 🙂

 • Anna

  Om era bilder är fejk när ni posar och låtsas se snygga och sexiga ut, varför opererar ni brösten, förstorar läpparna osv? Ni vill se bra ut men det blir bara tvärtom. Det ser fult och overkligt ut.
  Hur ska man blunda för dessa bilder menar du när ni går och opererar er och tjejer tar efter detta ? Det är inte bara på bild ni/du låtsas utan även i verkligheten. Små, unga tjejer fattar inte att det är fejk på bild när ni även ser onaturliga ut utanför dörren! Ni står kanske inte och kråmar er mitt i stan, jo vissa…men det räcker med att se dessa blåmärken och injektionssticken på läppar, och onaturliga bröst och löshår mm. Detta har kommit till pga alla fejkbilder på insta, pinterest och andra ställen!!!

  • emma

   om något så är skönhet något som ligger i betraktarens öga. finns nog inget dummare än att tro att alla går runt med samma ideal. hade inte du blivit ledsen om någon påpekade hur ful du är och hur dåliga dina skönhetsval var som tex din frisyr, hur du väljer kläder etc? chilla lite med hatet yao

  • Ceelo

   Seriöst, det var den löjligaste kommentar jag sett. Om ungarna vill opa sig när de blir vuxna så är det väl upp till dem. Herregud, antagligen är du sjukt missnöjd med din egen look. Läs en hippieblogg istället om du inte gillar att se fixade tjejer.

 • Axelina

  Jättebra video! 🙂

 • emma

  jättebra video! en själv som är uppvuxen med top model tar sånt för givet och fattar inte varför folk gnäller på när 2 dimensionerade bilder kan visa sånna olika kroppar (eller det ser ju ut som det eftersom det är just tvådimensionellt). konstigt nog så verkar det vara accepterat att ändra ansiktsutryck och smink fast man ändrar på sitt ”naturliga” men man får skit för att man försöker lyfta sin kropp genom att posa och att ha kläder som framhäver/döljer? så jäkla dubbelmoral och såklart så är det tjejen som får skit för det speciellt när hon verkar gilla det hon ser själv.

  tacka vet jag top model som lärde en detta så man redan i tonåren hade koll på alla knep så man inte blev drabbad av dem 😀

 • Ana

  Hej.

  Jag var tvungen att kika på min egna instagram för att se om jag hade sådana bilder och som tur är så hade jag inte det, jag brukar oftast ta bilder rakt på upp och ner haha, har kanske inte den bästa kameran då jag använder mobilen men vissa blir bra ändå. Men jag är extremt besatt utav kroppar och träning. Jag dömer inte andra, alla får göra som de vill men för mig är träning viktigt och jag är mån om att se bra ut och att hand om mig själv just för att träning får mig att slappna av och att tänka klart 🙂

  Ha en trevlig söndag.

 • Jenny

  Bra video i sig men det berättar ändå inte om varför en bild på dig ser annorlunda ut/ är redigerad på din blogg/ instagram men inte på Andreas instagram. Du nämnde att du inte redigerar bilder – var det fotografen då må tro som redigerade din rumpa större? Och VARFÖR gjorde denne fotograf det ens?
  Jag skulle tycka att det var lågt av en fotograf att ”ändra om” min kropp på en bild, dvs dra in midjan och dra ut baken – för att en sådan kropp är en ”idealkropp” i andras ögon. Det måste ändå kännas lite skumt..

  • Hej

   Haha men det är ju självklart att det är Kissie själv som retuscherar alla sina bilder, men hon vill tydligen inte stå för att hon fejkar sitt utseende i Photoshop. Denna video var ju bara ett desperat försök att skylla på nått annat och försöka lura oss läsare. Fult tycker jag.

 • Alex

  Bra video!! Saknar like funktionen på dinna inlägg😉

 • JO

  Alla dessa försök till att bortförklara dina photoshoppade börjar bli lite urvattnade. Det vet väl även dina läsare att man ser olika ut när man sträcker på sig och drar in magen än när man står som en hösäck. Det är inte det dina läsare klagar på, utan alla de bilder där retuscheringen syns så otroligt tydligt men du ändå förnekar och förnekar. Att dra in magen och svanka är en sak – att photohoppa sig till smalare midja, mer tonade armar och ben, etc. är en helt annan sak.

  Du vet mycket väl att du har gjort bort dig och det blir fånigare ju längre du håller på och förnekar det som alla ser/vet. Retuschera gärna – men skriv en fotnot ”bilden är redigerad/förbättrad”.

  Sen förstår inte jag heller ditt behov av att konstant lägga upp halvnakna bilder på dig själv – men jag scrollar förbi och försöker hitta något mer intressant inlägg. Tyvärr mer och mer sällan som du lägger upp något läsvärt nu för tiden.

 • Weronika

  Tack Alexandra för att du visar upp den sanna bilden. Otroligt modigt utav dig.

  Allt gott till dig.

  /W

  • E

   Nej, för hennes sanning är tyvärr Photoshop :/ Men det är hon inte ärlig med.

   • Kissie

    har jag photoshopat mig i videon också eller? :O hur gör man det, snälla lär mig?! för jag ser ju helt annorlunda ut i videon än vad jag gör på bilder. Inte direkt.. Sluta med era fjantiga anklagelser.

 • Elsa

  åh tack för denna videon hördedu!

 • Emma

  Nämen OJJJJ vilken nyhet! Jag som alltid har trott att ni står och putar in och ut överallt i varje kroppsdel även när ni inte fotar över instagram mm. Fasen vad lurad jag känner mig nu! (NOT)
  Då har jag gått helt i onödan menar du och hållt på för att försöka efterlikna er posare. Jag som trodde jag skulle bli lika poppis som er och tjäna lika mycket pengar genom att fejka dygnet runt.
  Ironi….(jag hade aldrig ens stått och fjantat så inför kameran). Även du växer nog upp Kissie när du får barn en vacker dag.

 • Julia

  Hahahahah! Så bra!

 • Ida

  Jag har vältränad och är stolt över min kropp utan att behöva ta bilder på mig och visa upp.
  Jag har varken Instagram, blogg eller annat och jag mår super bra för det.
  Det handlar om hur man mår. Mår man bra så behöver man inte påverka folk och då behöver man inte låtsas se ut på ett visst sätt.
  Jag tycker bara så synd om dessa personer som håller på. Jag önskar att alla kunde må bra och vara lyckliga utan att behöva ta bilder på sig själv och visa upp. Men världen idag är redan förstörd tyvärr. Jag behöver inte fejka eller låtsas och inte du heller. Även om man inte är vältränad så behöver man inte låtsas på bilder. Alla är fina ändå. Jag förstår inte syftet med att ta bild på sig själv. Må bra och lev istället så slipper ni visa upp er.

 • Sussy

  Super bra och viktig video Alexandra 👌🏼❤️

 • Felicia

  Jag håller med om att dessa onaturliga ”likes” bilder gör inte bara tjejer till en sned bild av hur allt fungerar idag. Det bidrar även till mobbning och att alla killar blir upphetsade av dessa bilder. Jag har heller aldrig förstått varför man ska ta bild på sig själv och visa för hela världen.
  Vissa tjänar hundratusentals kronor på dessa bilder och bara där visar hur man fungerar som tar emot pengar för en sådan falsk marknadsföring. Om du inte vill ha ett vanligt jobb…ta lättklädda, fejkade bilder på dig och visar upp. Hoppas du mår bra i dig själv för det visar bara motsatsen.

 • Paulina

  Du är så härlig <3

 • Ulrika

  Hahaha du är så härlig så rolig och grym! *L*

 • Ulrika

  Jag hade en bild på utifrån min syn på hur en kropp är fin och använde det som ett rikt märke, inte tog jag skada av det utan när jag nådde dit med träning bra kost och ilska så kände jag mig fin och nöjd. Ville jag se fin ut i tjock vinter jacka så kollade jag efter den bilden dvs tjock vinter jacka. Till poängen jo jag tycker om bilder! *L* Jag tog inte skada som ung att ha dessa bilder som förebilder oavsett det var halv naket sexigt eller super posering! *L*

 • m

  Asså det finns en sak jag börjar bli så in i helvetes jävla trött på!!
  Oavsett vad man en säger i det här landet nu för tiden så är det alltid fel, får man ens snart öppna sin käft eller ärligt talat. Nu försöker Alexandra ändå göra en vettig video för att folk ska förstå att bilder på instagram och det i verkligheten är en viss skillnad, hon gör fan rätt i det också jag vet hur många tjejer som helst som rent av mår fan dåligt av att gå in på instagram och ständigt se sexiga brudar med perfekta kroppar osv. När hon då gör en vettig video då är hon idiot för det men spelar ändå ingen roll för hade hon gjort en video om hur smal man ska vara och sexig och allting och att man inte får se ut som skit hade hon fått hat för det. Snälla jag orkar inte haters mer ärligt talat jag förstår inte för i helvete, alla är så jävla känsliga nu för tiden. Det här är för fan helt sinnessjukt, nu får vi faktiskt ta och tuffa upp oss lite någon gång ska vi ta åt oss av allt hela livet ut lär vi ju tillslut vilja ta livet av oss för fan, jag pallar inte med det här mer snart känns ju fan som man blir placerar in i fack mer nu för tiden än förr i tiden! Mådde seriöst bättre förr en vad jag gör av idag i det här jävla samhället. Det är konstant kritik och det spelar ingen roll längre vad man säger! Får man snart ens andas luften på den här planet för er eller ?! eller är man en jävla idiot för de också då eller ?!! skärp er ärligt fucking talat

 • Tina

  Vi borde väl känna oss snygga utan att behöva göra oss till så mycket tycker jag. När man inte ens kan kramas framför kameran utan att man måste börja stå helt knasigt med rumpan. Då mår man inte bra. Det känns som att du ljuger mer för dig själv än andra.
  Du är otroligt vacker som du är. Otroligt söt när du är ditt glada, spralliga, charmiga jag som vi så ofta ser i videoklipp. En helt annan du än på alla dessa tillgjorda, stela bilder. Jag förstår verkligen inte poängen med att lägga upp såna bilder när du själv sagt att du själv blivit påverkad av liknande som yngre, därav varför du mått väldigt dåligt förr. Varför utsätta andra för liknande?
  Det handlar inte om att du tar bilderna på det sättet för att själv må bra och känna sig vacker. Tvärtom.

 • Anonym

  Men du bidrar ju själv till ett samhälle där kvinnor onjektiseras. Oavsett om du retucherar bilden eller om du fejkar din kropp via olika poser. Det handlar ju om att du uppmuntrar ett skönhetsideal med smal midja, stora bröst o stor rumpa. Du lurar ju läsare med att du ser ut på ett visst sätt, en bild av dig du önskar att du såg ut. Så det är fortfarande illa med ditt och alla andras självförtroende och självkänsla som gör sig till konstant för att vara samhället till lags. Bekräftelse bekräftelse Bekräftelse, så tröttsamt vårat samhälle blir. Så ytligt och äckligt. Allt handlar om att vara fejk

 • M

  Så.Jävla.Skön.

  Sluta aldrig 😀

 • M

  Bra video! 👍🏼👍🏼
  Sedan tycker jag inte att det är så stor skillnad på just dig i insta vs reality. Sedan du började träna och ”ta hand om dig” så har du skitsnygg kropp! Det syns att du har en bra hållning osv tack vare träningen och det ligger såklart hårt arbete bakom.
  Men jag tycker det är väldigt positivt att du visar på detta för även jag som är äldre än dig kan ibland ”glömma” bort att det är mycket fejk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *