Glossybox för mig och honom

Hej på er!

Igår var jag ute en sväng med Fanny och hennes vännina. Var väldigt kul men jag var lite småseg så det blev en tidig kväll för min del. Fick knappt i mig maten som vi beställde in på Kasai, och jag som i normala fall älskar maten där! Kände typ bara smörsmak i maten igår och jag som hatar smör.. Nej så det blev inte så mycket mat i min mage inte och det påverkade ju såklart. Sen var det så mycket sliskiga män ute igår som raggade loss, även när man sa att man inte var intresserad.. Så det blev lite för mycket tillslut för mig. Var hemma halv 2 igen och myste ner mig hos Andreas. Så skönt! 🙂

Hängde föresten en påse med 2 stycken glossyboxar i min gamla lägenhet, en till mig och en till Andreas 🙂 Så fina! Dock tyckte jag faktiskt att ”man boxen” var mycket bättre än den vanliga som man får.. Var inte alls mycket produkter i, det var en ögonbrynsgel som jag kan få användning för men utöver den så var det inte så mycket.. Eller det kändes lite iaf, vissa månader känns det som att det finns massa skoj att hitta i boxen. Men i denna månads ”man box” fanns det full size produkter som faktiskt man kan behöva. Så Andreas verkade iaf väldigt nöjd över sin box 🙂

Nu tänkte jag klä på mig och spela in en video, kom på en grym idé och jag vill gärna publicera den IDAG så får jobba lite effektivt. Ska ju också hinna städa hela min gamla lägenhet idag och ta ner alla saker till förrådet och köra över några kartonger hit. Mycket att göra idag, men så är det ibland. Hoppas ni får en lugnare söndag och slipper jobba. Söndagar är trots allt till för att slappa.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • Emma

    Huuuuh låter som mycket jobb på en söndag, speciellt med tanke på att du inte mår helt 100 i kroppen. Hoppas du får vila framåt kvällen 🌷

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *