Perfekt party-outfit!

Inlägget innerhåller adlinks.

Vad ska ni göra ikväll? 🙂 Jag ska träffa Bella och Fanny, var ju himla länge sen jag träffade Bella. Och ännu längre sen jag träffade Fanny, har vi ens träffats efter Mexico resan? Jag tror nästan inte det.. Herregud, då är det verkligen på tiden!! Så det ska bli så himla kul, även om det inte får bli allt för sent då jag ska fixa det sista i lägenheten imorgon. Har såklart även varit där idag och rensat bland alla beauty products i badrummet, det var inte lätt alltså.. Men innan jag ska träffa tjejerna ska jag åka till matbutiken och handla något gott till hjärtat som ligger hemma sjuk.

Kjol – LÄNK // Topp – LÄNK // Skor – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Väska – LÄNK // 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *