Budget-tips!

God morgon!

Igår hade vi en lugn kväll hemma, vi åt tacos och tittade på film. Mums! Jag somnade som vanligt efter en kvart typ 🙁 Fattar inte vad det är med mig, såfort en film sätts på blir jag jättetrött! Är det någon utav er som är likadan? För såhär var jag inte förut, och jag störde mig väldigt mycket på folk som somnade till filmer. Nu kan jag till och med somna på bion i värsta fall, det hände inte för så jättelänge sen faktiskt. Minns inte film vi såg men jag tyckte filmen var ganska bra, så det berodde inte på att den var extremt tråkig eller dålig. Då förstår man ju ifall någon somnar.

Tyvärr har älsklingen blivit sjuk han med så det är lite sjukstuga hemma. Han får ligga och krya på sig under dagen i sängen. Jag måste däremot jobba vidare i lägenheten! Igår delade vi upp alla möbler som fanns kvar och jag började packa ner mitt, och idag ska vi sortera ut och tömma förrådet så jag kan gå ner med låder dit så Amir har någonstans att ha sina saker när han flyttar in 😉

Men hörrni, jag måste bara tipsa om 2 sjukt smarta produkter som jag hittade igår på H&M! Custom colour drops, det är alltså droppar som du kan blanda ner i din foundation för att få den mörkare eller ljusare. Jag har alltid det problemet att min hy skiftar i olika nyanser berodde på årstid, brun-utan-sol eller solresor. Så här har vi lösningen! 🙂 Man droppar ner så många droppar som behövs innan man når rätt nyans, och tadaa! Du slipper lägga massa pengar på en helt ny foundation.

149 kr styck, taget!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *