Spyfest

Hej!

Visst blev det fest igår, spyfest. Testade att äta plommon (var det enda i kylskåpet som såg lockande ut) och dom kom ju flygandes upp ur mig lika fort haha… Så jag missade att fira min älskade vän Bea igår, så himla trist men samtidigt var det ju verkligen omöjligt för mig. Tur så hade vi en lunch dagen innan så fick ju träffa henne ändå ♥ Men som tur känns det bättre idag, har fått i mig havregrynsgröt och blåbärssoppa så det går framåt. Men herregud vilken otur jag har alltså med sjuksommar.. Det är det ena efter det andra..

Idag ska jag iaf träffa upp mitt ex Christian och tömma lägenheten. Amir ska ju hyra den från mig medan jag bor hos Andreas. Känns lite konstigt men sen har jag inte varit i lägenheten på evigheter nu. Lika bra att hyra ut den sålänge. Dock är det en del som ska fixas, behöver köpa en ny soffa dit för vi sålde den förra. Den var så himla stor så det var lika bra. Men det känns lite stressigt, C har ju haft kvar sina saker pga att han renoverar sin nya lägenhet.. Så detta blir verkligen i sista sekund känns det som. Jag som verkligen inte behöver mer stress.. Typiskt att det ska bli såhär ändå.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *