Hej då lägenheten..

Jag ska inte ljuga och säga att det inte känns konstigt att packa ihop sina saker, slänga typ hälften av allt smink, se soffan borta osv.. Tänk att detta var mitt hem, min trygga plats här i livet för ca ett år sedan. Nu är det en lägenhet med mina gamla saker i som står tom.. Det är ju givetvis skönt att någon ska bo här, och det är inte så att jag säljer lägenheten så vill jag ha tillbaka den finns den ju där med en månads uppsägningstid (hehe) men ja.. Detta blir ju verkligen ett farväl. Ett kapitel som stängs.

Minns så väl när vi flyttade in här, vi gjorde om vardagsrummet det första vi gjorde. Vi tog bort en brun fondvägg som satt bakom tvn (herregud så ful den var haha) och gjorde om ena väggen till en vit tegelvägg. Ett helvetesjobb var det, tog ca 2 veckor att fixa den där jäkla väggen och jag var trött och irriterad varje dag. Christian ville ju gärna göra det själv, han är mer handy än vad jag är. Tyvärr tycker jag idag inte ens att väggen är speciellt snygg haha.. Tyckte dock om den när den precis var klar. Kommer jag sälja lägenheten kommer jag troligtvis riva ner allting och måla det vitt.

Den här lägenheten innehåller ju också massa fina minnen. Något jag minns extra väl är att jag fick fira min första jul här, jag bjöd över pappa och brorsan för julbord och vi öppnade paketen här under min fejkade, vita gran haha.. Kände mig så vuxen och stolt över att få ”hålla i” julen det året. Jag höll också några fester hemma med vänner, dock inte så många som jag kanske hade önskat då jag kände att det inte riktigt funkade med C. Mina vänner var lixom aldrig hans vänner och sedan tvärt om. Vi hade ju verkligen 2 separata liv så det kändes inte så naturligt att ha folk över.

Men jag känner mig inte ledsen över att se C packa ihop sina saker, det har passerat. Sen har det ju varit slut så pass länge nu. Hade nog gråtit ögonen ur mig ifall det var mer tätt inpå, men nu har vi båda gått vidare och vi båda har nya respektive. Det känns skönt, är glad får oss bådas skull. Det som gör mig mest ledsen är nog att faktiskt lämna mitt hem, för detta är ju sååå jag så det skriker om det. Det är inte min stil längre, men mina grejer finns överallt, vet exakt vart jag har allting. Det är lixom ordning i kaoset här. Men jag litar på Amir och det känns skönt att ha någon som jag känner som bor här.

Hunden på bilden är Christians nya hund som han har med sin nya tjej, den är bara 6 månader gammal. Sjukt söt!! Dock verkar den tycka om att tugga på exakt allting, så är inte jätteledsen över att hon inte får vara bland mina saker mer i framtiden haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *