Lyx VS Budget

Inlägget innehåller adlinks

Tyvärr mår jag inte alls mycket bättre, men jag tänker hoppa in i duschen och försöka rycka upp mig! Mår ju inte bättre av att bara ligga här i soffa hela dagen. Nästan tvärt om.. Känner mig ofräsch och rastlös. Sen har jag inte fått i mig någon mat alls kom jag på nu, så det kommer nog göra mig gott att få i mig något.

Det var länge sen jag körde ett ”lyx vs budget” inlägg så tänkte bjuda på ett här idag 🙂 För nu börjar man ju verkligen ta tag i höst-vintergarderoben och frågan är ju ofta om man ska satsa på märkesgrejerna eller kopiorna.. Dock tycker jag den översta bilden på budget-varianten är orättvis. Mycket snyggare på modellen, och jag tycker inte det är värt att lägga flera tusen på en kappa som troligtvis kommer vara ute nästa år.

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Lyx – LÄNK // Budget – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *