Alltid är det nått..

Jag berättade ju att jag spydde under hela resan hem, men att dagen efter gick det bättre och jag fick i mig mat och det fick stanna kvar i magen. Dock har inte illamåendet vilja släppa, och idag har jag mått fruktansvärt illa från morgon tills nu 🙁 Kände att det vart så påtagligt så jag skippade lunchen och åkte hem istället för att vila. Så har legat i sängen tills nu. Försökte till och med att spy för att det kanske skulle hjälpa men det gick inte. Jag kan inte tvinga fram spya på det sättet alltså.. Så nu har jag kokat upp vatten med ingefära + citron i. Det hjälpte mig extremt mycket den gången jag var gravid och vaknade upp varje morgon med extrem illamående. Så jag hoppas verkligen att det kommer hjälpa nu, för jag funkar inte om jag ska gå runt och må såhär!

Hoppas ni mår bättre iaf och har en mer effektiv torsdag än vad jag har hehe.. Jag kan inte göra så mycket än att hålla hemma så jag kan slippa den här jobbiga känslan av illamåendet. Men jag hoppas verkligen jag mår bättre snart för idag fyller min fina vän Bea år och hon ska firas ikväll! Behöver ju verkligen inte gå all in men jag vill gärna vara där och fira henne. Sen känns det som att jag alltid lyckas bli dåligt såfort det är något inplanerat.. 🙁 Så himla typiskt, som att min kropp vägrar låta mig gå ut och partaja lite! A little party never hurt nobody they say..

Men visst är mitt matchande sett fint? 🙂 Älskar färgen! Känner mig superfin, dock inte lika fin i håret. Tyvärr är löshåret helt missfärgat efter resan haha så det ska bli så skönt att få klippa av det. Japp, jag ska bli korthårig igen. Äntligen va? Det känns faktiskt mer som jag trots allt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *