Surflektion 4

God morgon mina fina läsare!

Idag har vi vår sista surfiningslektion 🙁 Känns jättetrist att det redan är över men gud så kul vi har haft alltså! Jag är helt redo för att besöka deras surfcamp igen, fast i något annat land nästa gång. Står mellan Bali eller Costa Rica.. Vad skulle ni ha valt? Iaf, sista lektionen är idag och här kommer bilder från gårdagens lektion. Eftersom vi har ett samarbete med Lapoint och ska lägga upp filmer från vår resa filmar vi ju allt. Och vi ville så gärna sätta fast våra gopro-kameror på våra brädor igår när vi skulle surfa så igår bytte vi till hard boards. Det är alltså hårdare surfingbrädor, innan har vi använt soft boards. Jag föredrar dom hårdare mycket mer, dom känns proffsigare, lättare och smidigare. Dom var dock lite svårare att komma upp på i början men det var ju en vanesak. Nu älskar jag ju dom nya brädorna 🙂

Idag har vi vår lektion klockan 1 lokal tid, superskönt! Annars har vi oftast haft tider tidigt på morgonen. Så vi har spenderat morgonen med att ligga och slappa vid havet och poolen. Snart är det dags för lunch också, mums. Beställde curry/fisk idag, maten här är så himla fräsch och god. Så passar verkligen på att suga åt mig all d-vitamin som jag bara kan få innan vi åker hem mot Sverige igen och ladda batterierna. Men jag behöver inte vara allt för ledsen för vi åker iväg snart igen 😉 Kommer inte vara lika varmt som här, men minst 21-23 grader och det inte fy skam det inte!

Alltså jag blir så glad av dessa bilder haha.. Sån lyx att ha en fotograf med sig, kan jag inte alltid få ha det på mina resor? Pleeeease…

Vår härliga lärare Diogo! 🙂 Han har sån bra och pepp energi! 

Denna bild tog jag på bästa Jonathan som annars är mannen bakom bilderna som ni har sett här på bloggen dom senaste dagarna. Vad jag diggar honom ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • Lollo

  Men Å va fina bilder!! Blir så avis 😻

 • Sofia

  Har aldrig varit särskilt surfsugen men shit vad kul det verkar efter alla dina inlägg! Du har omvandlat mig haha 😉

 • M

  Ser härligt ut! Men alltså sista bilden.. försöker du göra jävulstecknet/hårdrockstecken? Har sett dig hålla händerna så på flera bilder och blir lika full i skratt varje gång! ..Det är kanske nåt annat ”nytt” tecken som jag ännu inte snappat upp och isåfall får du förlåta att jag är så trög. (Men om inte så är det pekfinger+lillfinger man använder)

  • Lava

   Men Omg….det där är ett tecken som surfare o andra brädåkare gör. Tror du att hon hittat på ett eget tecken eller?? Hahaa

   • M

    Det hade jag ingen aning om! Tack för infon
    Varför skulle hon inte kunna hitta på ett eget tecken/signaturpose? Kenza kör ju alltid sitt höjda ögonbryn 😉

    • Elin

     M att du ens kommenterar på det gör dig så jävligt patetiskt, hon får göra vilken tecken hon vill, skadar inte dig. Lämna henne ifred och sluta hitta allt i bilder för att göra henne dålig.

 • Jenny

  Första bilden! Du ser så genuint lycklig ut på den. Så himla härlig.

 • Ronja

  Det ser så härligt ut, vilka fina bilder! Blev bara lite nyfiken och undrar vart nästa resa bär av till? 🙂

 • Frida f

  Hej Alexandra!
  Visst är surfing så jäkla nice!!!
  Jag hade sagt att ni ska åka till Bali och surfa,utan tvekan!! Vart där i början av 2016 och älskade det, hade surflektioner varje morgon. Sedan bodde vi i en fantastiskt villa! Priserna på boende o mat är löjligt billiga,vi hade en pool rakt utanför sovrummet! Bokat via AirBnb.
  Åker ni till Bali måste ni dessutom åka över till Giliöarna, sååå fint. Där är inga bilar på de öarna o vattnet är kristallklart. Dessutom lyckades vi snorkla med havssköldpaddor där.
  Vi besteg även en aktiv vilande vulkan på Bali! Där finns så mycket att göra, så åk dit🌼☀️

  Vill även säga, att jag följt din blogg i många år och nu med Andreas, ser du så glad & lycklig ut. Tycker även de senaste året man har märkt som du mognat som person. Helt fantastiskt <3

  • Kissie

   Vi funderar på att dra till Bali nästa gång faktiskt, aldrig varit där och vill jättegärna dit 😀 Så kul!

   Men åh tack söta du, vad fin du är. Tack snälla <3

 • Tina

  Ursäkta, men var bara tvungen att påmärka att det ser ut som om en bit tampong med snöret sticker ut ; )…

 • Elina Börjesson

  Asså wow! Blir så lycklig av bilderna. Helt sjukt va duktig du är på att ta bilder. (säkert för du är så vacker) Skulle du kunna göra en video om ditt Instagram feed? Hur du redigerar bilder, inspiration mm? Skulle verkligen uppskatta det. Vem vill inte ha inspiration från dig liksom? Bäst är du, hoppas verkligen du hade världens bästa resa för det förtjänar du! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *